Hestene gøres klar

Hestene spændes for

Forårstur

Ved fugletårnet

Ved havnen

Ved klokkestenen

Klokkestenen

En af byens huse


Hestevognskørsel på Lyø
December 2007 var sorgens måned vi mistede Clas efter kort tids sygdom.
Iløbet af Februar regner vi med at kunne byde Sara velkommen, så vi
igen kan komme ud at køre. Sara og Thor er klare til at tage imod turister og trække dem rundt på Lyø. Sara er kommet godt overens med Thor, og er nu godt på vej til at blive dus med vejene på Lyø.

Her i 2009 er vi helt klare til at byde velkommen til en ny sæson. Sara og Thor er klar med fornyede kræfter at trække vore gæster rundt på Lyø.

2010 var med en streng vinter men her i april er sneen og isen forsvundet igen. Vore heste er gået i træning igen. Vi har fået en afløser for Thor hun heder Gulla.
Nu nærmer sig julemåneden og vi kan se tilbage på en god sæsson der har været spænnende vejrmæssigt, rusk og regn og dejlig solskin. så tak for det.

I år 2011 kan vi også tilbyde at man kan se Lyø fra traktor og vogn hvis man er flere end 10 personer. Så alle I der læser disse sider må have en god jul og et godt nytår.
2012 er startet mildt ud men nu 31.01, er det bidende frost og vi glæder os til en ny sæson med godt vejr og glade mennesker. Sommeren har været våd og kold men ind i mleem havde vi da også solskinsvejr.
Nu er vi nået til efteråret og har derfor følgende tilbud.
Oplev årtidenes skiften i naturen 
Der er mulighed for hestevognstur hver lørdag klokken. 1045 fra havnen på Lyø en rundtur på een times tid, der sluttes med, at vi spænder hestene fra, og går ind til kusken og får noget varmet at drikke.
Pris 125 Dkr.pr.person                          Det er nødvendigt at booke sig ind der maksimalt 8  pladser. 2122 5611